Scientology > SZERZŐI JOGI ÉS VÉDJEGYKÖZLEMÉNY

SZERZŐI JOGI ÉS VÉDJEGYKÖZLEMÉNY

SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK

Az ezen az oldalon elérhető összes anyagot a szerzői jogra vonatkozó törvények és nemzetközi szerzői jogi egyezmények védik. Ezt az anyagot a szerzői jog tulajdonosának engedélyével helyeztük el ezen az internetes oldalon azzal a kizárólagos céllal, hogy az oldal felhasználói megnézhessék ezeket az anyagokat. A felhasználók nem tölthetik le és nem küldhetik el ezeket az anyagokat elektronikus formában, és semmilyen módon, semmilyen eszközzel nem reprodukálhatják ezen anyagok egyikét sem, sem elektronikusan, sem mechanikusan, ideértve az adattároló és kereső rendszereket, a felvételt, nyomtatást vagy fénymásolást.

C 1996-2010 CHURCH OF SCIENTOLOGY INTERNATIONAL.  MINDEN JOG FENNTARTVA.

Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Libraryt, amiért engedélyezte, hogy részleteket közöljünk L. Ron Hubbard szerzői joggal védett műveiből.

L. RON HUBBARD FÉNYKÉPEI 
C 1953, 1958, 1979, 1991, 1996 L. RON HUBBARD LIBRARY. MINDEN JOG FENNTARTVA.

VÉDJEGYINFORMÁCIÓK

Védjegyek:
Az alábbiak védjegyek, amelyek a Religious Technology Center (Los Angeles, Kalifornia, USA) tulajdonában vannak. Ezeknek a védjegyeknek a használata kizárólag a Nemzetközi Szcientológia Egyház (CSI) és a vele kapcsolatban lévő szervezetek számára engedélyezett, és ezek a védjegyek a világ számos országában be vannak jegyezve.

ARC STRAIGHTWIRE, AUDITED NOTS, CELEBRITY, CELEBRITY CENTRE, CENTRE, a CHURCH OF SCIENTOLOGY INTERNATIONAL testületi szimbóluma,  a CELEBRITY CENTRE INTERNATIONAL logó, a IV-ES OSZTÁLYÚ AUDITOR kitűző,  az V-ÖS OSZTÁLYÚ AUDITOR kitűző,  az V-ÖS OSZTÁLYÚ DIPLOMÁS AUDITOR kitűző, a VIII-AS OSZTÁLYÚ AUDITOR kitűző, CLEARSOUND,  a CLEARSOUND logó,  a MARK V konfiguráció, a MARK VII konfiguráció,  DIANETICS, DIANETIKA, a DIANETIKA szimbólum, a DIANETIKA szimbólum egy körben, a 6-OS OSZTÁLY szimbólum, E-METER, FALSE PURPOSE RUNDOWN, FEBC,  FLAG, a FLAG SERVICE ORGANIZATION testületi szimbóluma,  FLAG OT EXECUTIVE RUNDOWN, FREEDOM, FREEWINDS, a FLAG SHIP SERVICE ORG szimbólum, a FREEWINDS logó, a GOLDEN AGE OF KNOWLEDGE logó, GOLDEN ERA PRODUCTIONS, a GOLDEN ERA PRODUCTIONS szimbólum,  HAPPINESS RUNDOWN, HUBBARD, HUBBARD LIFE ORIENTATION, a HAT IN LIFE szimbólum,  INCOMM, KEY TO LIFE, a KEY TO LIFE szimbólum, L 10, L 11, L 12, L. RON HUBBARD, az L. RON HUBBARD aláírás,  LRH, az LRH-szignó, az LRH mikrofon,  METHOD ONE, NED, NEW ERA, NEW ERA DIANETICS, NEW LIFE RUNDOWN, a NEW OT VII kitűző, NEW VITALITY RUNDOWN, a NEW WORLD CORPS szimbólum,  NOTs, OCA, OEC, OT, az OT szimbólum, az OT szimbólum babérkoszorúban/ÚJ OT VIII szimbólum,  a PROFESSIONAL TRs szimbólum, a RELIGIOUS TECHNOLOGY CENTER testületi szimbóluma, a RON-aláírás, RON's ORG, a SAINT HILL SPECIAL BRIEFING COURSE szimbólum, OXFORD CAPACITY ANALYSIS, PURIFICATION, PURIFICATION RUNDOWN, SCIENTOLOGY, SZCIENTOLÓGIA, a SZCIENTOLÓGIA szimbólum, a SZCIENTOLÓGIA kereszt (csúcsos), a SZCIENTOLÓGIA kereszt (lekerekített), a SCIENTOLOGY MISSIONS INTERNATIONAL logó, a SCIENTOLOGY VOLUNTEER MINISTER szimbólumok, SCIENTOMETRIC, a SEA ORG szimbólum, SHSBC, SOLO NOTS, a SOLO AUDITOR szimbólum,  SOURCE, STUDENT HAT, SUNSHINE RUNDOWN, a STANDARD ADMIN kitűző, STANDARD TECH, a STANDARD TECH szimbólum, SUPER POWER, THE BRIDGE, THE FLAG LAND BASE.

A SCIENTOLOGIST egy kollektív tagsági jegy, amely a területi és központi Szcientológia egyházak és missziók tagjait, valamint az Egyház tagsági szolgáltatásait jelöli.

AZ ÚT A BOLDOGSÁGHOZ és az "Út és a Nap" design védjegyek, amelyek az L. Ron Hubbard Library tulajdonában vannak az USA-ban és más országokban (a védjegy bejegyzése kiadva, további bejegyzések folyamatban), és használatuk annak engedélyével történik.

APPLIED SCHOLASTICS, NARCONON, ABLE, Az APPLIED SCHOLASTICS logó, CRIMINON, a NARCONON logó és Az ABLE Association logó védjegyek, amelyek Az Association for Better Living and Education (Los Angeles, Kalifornia, USA) tulajdonában vannak, és használatuk annak engedélyével történik.

CITIZENS COMMISSION ON HUMAN RIGHTS (Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért), CCHR és a CCHR-logó védjegyek, amelyek a Citizens Commission on Human Rights tulajdonában vannak, és használatuk annak engedélyével történik.

A Foundation for a Drug-Free World logó a Foundation for a Drug-Free World tulajdonában van, 
és használata annak engedélyével történik.

A United for Human Rights logó védjegy, amely a United for Human Rights tulajdonában van, és használata annak engedélyével történik.

A Youth for Human Rights International logó a Youth for Human Rights International tulajdonában van, és használata annak engedélyével történik.