Adatkezelési tájékoztató és adatvédelmi nyilatkozat   

Alapelvek

A lelekelemzo.hu honlapot a Scientológia Egyház Fővárosi Misszió (Vallási Egyesület) üzemelteti (a továbbiakban, mint Adatkezelő). A honlap szolgáltatásait a Felhasználó önként veszi igénybe, így az ehhez szükséges adatok kezelése önkéntes adatszolgáltatáson alapul. Adatkezelő az átadott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és minden technikai és szervezési intézkedést megtesz annak érdekében, hogy a kezelt adatokhoz illetéktelen személy ne férjen hozzá.

 

Tárolt adatok és adatkezelés

A személyes adatok köre,

A lelekelemzo.hu honlap látogatóinak megadott adatai:

Azonosítószám, név, e-mail cím, dátum, időpont.

Tesztet kitöltök: a szerveren a teszt válaszok név, e-mail cím, telefonszám, életkor és nem, a teszt válaszaiból generált kiértékelési értékek.

Ezen felül opcionálisan megadható adatok statisztikai és ügyfélkapcsolati célokat szolgálnak (település).

Az adatkezelés célja

 A www.lelekelemzo.hu portál látogatása során az Adatkezelő a szolgáltatás teljesítése, működésének ellenőrzése, és a visszaélések megakadályozása érdekében rögzíti a látogatói adatokat. Továbbá, hogy fel tudja venni a látogatóval a kapcsolatot és a megadott adatok alapján a teszt eredményét személyesen ki lehessen értékelni a látogató számára.

Adatkezelés jogalapja

A honlap szolgáltatásait a Felhasználó önként veszi igénybe. A bekért adatok az érintett önkéntes hozzájárulásán alapulnak.

Az adat kezelés időtartama:

 A hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig.

A kezelt adatok köre

A látogatás dátuma és időpontja, a látogató felhasználó számítógépének IP címe, böngészőjének típusa, a megtekintett és az előzőleg látogatott weboldal címe.

Az adatkezelés célja

 Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra.

Az adatkezelés jogalapja

Az érintett hozzájárulása, illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII. törvény 13. § (3) bekezdése.

Az adatkezelés időtartama

A teszt adatait (válaszok) a teszt kiköltésétől számított 60 napig tároljuk.

Hírlevél

Kérjük, jelezze, kíván-e hírlevelet kapni.

Az adatkezelés célja

Gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírlevelek küldése az érdeklődők részére, tájékoztatás az aktuális információkról, termékekről.

Az adatkezelés jogalapja

Az érintett önkéntes hozzájárulása és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdése.

Az adatkezelés időtartama

A hírlevelek továbbításának megtiltását és a személyes adatok törlését vagy módosítását a kiküldött hírlevélben található linkre kattintva, valamint postai úton a jelen tájékoztató 6. pontjában közzétett címen lehet kérni.

Adattovábbítás

A megadott adatok közül, a teszt válaszai nem továbbítjuk harmadik személyek felé, azokhoz hozzáférésük nincs. Kizárólag a kiértékelt eredményt, az ön nevét, telefonszámát, nemét, email címét tesszük hozzáférhetővé az ön által kiválasztott területhez tartozó szervezet felhatalmazott munkatársainak  – lásd Adatkezelői részt – amelyek szükségesek az önnel való kapcsolat felvételhez és a teszt személyes kiértékeléséhez.

Adatkezelő adatai:

Szcientológia Egyház Fővárosi Misszió (Vallási Egyesület)

Székhely: 1052 Budapest Kígyó utca 4-6 I emelet 1.

Telephely:1196 Budapest Thaly Kálmán utca 16.-18.

Tel/fax: +361-294-4220 +361-294-4220     

Email:lelekelemzo@lelekelemzo.hu

Az ön által megadott adatokhoz kizárólag, az ön által ki választott terület alapján csak az Adatkezelő és a megjelölt területhez tartozó szervezet feljogosított munkatársai kapnak hozzáférést az adatkezelés céljával összhangban lévő feladataik ellátása érdekében. A szervezetek a következők:

Budapesten

Az V., VI., VII., VIII., IX., X., XIII., XIV., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI. XXIII.

kerületek választása esetén a Szcientológia Egyház Fővárosi Misszió (Vallási Egyesület) munkatársai.

A II., III., XII., kerületek választása esetén a Szcientológia Egyház Városmajor Misszió (Vallási Egyesület) munkatársai.

cím: 1024 Budapest, Széll Kálmán tér 11.

Tel: 0036 70/4347-060

Az I., XI., XII., kerületek választása esetén a Szcientológia Egyház Budai Misszió (Vallási Egyesület) munkatársai.

Cím: 1111 Budapest, Bartók Béla út 30.

Tel: 0036-70/3988-727

A  IV., XV., XVI., kerületek választása esetén a Szcientológia Egyház Szilas Misszió (Vallási Egyesület) munkatársai.

Cím: 1046 Budapest, Szőnyi István 10.

Tel: 0036-30/982 9106

Vidéken:

Dunaújváros választása esetén a Szcientológia Egyház Dunaújvárosi Misszió (Vallási Egyesület) munkatársai.

Cím: 2400 Dunaújváros, Kossuth Lajos utca 22.

Tel: 0036-25/409 606

Debrecen választása esetén a Szcientológia Egyház Debreceni Misszió (Vallási Egyesület) munkatársai.

Debrecen,4024 Batthyány utca 16/b fszt. 1.

Tel: 70/316 - 9098 (flottás) , 70/242 - 2115

Győr választása esetén a Szcientológia Egyház Győri Misszió (Vallási Egyesület) munkatársai.

Cím: 9026 Győr, Dózsa György rakpart 1.

Tel: 0036-70/433-3773

Miskolc választása esetén a Szcientológia Egyház Miskolci Misszió (Vallási Egyesület) munkatársai.

Cím: 3530 Miskolc, Széchenyi út 34.

Tel: 0036-70/456-5057

Nyíregyháza választása esetén a Szcientológia Egyház Nyíregyházi Misszió (Vallási Egyesület) munkatársai.

Cím: 4400 Nyíregyháza, Rákóczi út 18–20.

Tel: 0036-70/338-4178

Székesfehérvár választása esetén a Szcientológia Egyház Székesfehérvári Misszió (Vallási Egyesület) munkatársai.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Hunyadi u. 34.

Tel: 0036-70/620-8008

Veszprém választása esetén a Szcientológia Egyház Veszprémi Misszió (Vallási Egyesület) munkatársai.

Cím: 8200 Veszprém Kossuth u 21/a 6. emelet 2

Tel: 0036-70/456-0446

Szeged választása esetén a Szcientológia egyház (Vallási Egyesület) V. Misszió munkatársai

Cím: 6722 Szeged, Honvéd tér 5/B.

tel: 70/330-72-42

 

Adatfeldolgozó adatai:

A cégelnevezése

ARENDSZERGAZDA Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Bejegyzés kelte: 2009/03/27

Hatályos: 2009/03/27...

 

A cég rövidített elnevezése

ARENDSZERGAZDA Kft.

Bejegyzés kelte: 2009/03/27

Hatályos: 2009/03/27...

A cég székhelye

1024 Budapest, Kisrókus utca 21.

A változás időpontja: 2011/12/31

Bejegyzéskelte: 2012/03/12

Hatályos: 2011/12/31...

Általános adatok

Cégjegyzékszám:

01-09-984283

Cégforma:

Korlátolt felelősségű társaság

Bejegyezve:

2009/03/27

Telefon: +36 20 9351 381 +36 20 9351 381   

E-mail cím: info@arendszergazda.hu

Tárolt adatok biztonságára vonatkozó információk

A nyilvántartott adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Adatbiztonsági intézkedéseink keretében jelszavas védelem akadályozza az illetéktelen hozzáférést, másrészt egy munkatársunk feladata az adatvédelmi szabályok betartásának szigorú ellenőrzése.

Felhívjuk az Adatkezelő részére adatközlők figyelmét, hogy amennyiben nem saját személyes adataikat adják meg, az adatközlő kötelessége az érintett hozzájárulásának beszerzése.

A szervereink által automatikusan naplózott információk

Szervereink automatikusan naplózzák felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra.

A www.lelekelemzo.hu címen elérhető portál html kódja az Adatkezelőtől független, külső szerverről érkező és külső szerverre mutatóhivatkozásokat tartalmaz. E hivatkozások szolgáltatói az ő szerverükre történő közvetlen kapcsolódás miatt felhasználói adatokat képesek gyűjteni.

Külső szerverek segítik a honlap látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását (Google Analytics). A mérési adatok kezeléséről az adatkezelők tudnak részletes felvilágosítást nyújtani.

Elérhetőségük: www.google.com/analytics/.

A cookie-k használatáról (más néven sütik)

Az oldal nem használ cookie-k -at.

Az oldal egy úgynevezett „session” parancsot használ annak érdekében, hogy az oldal megőrizze a teszt adatokat addig, amíg azok elküldése meg nem történik. Ezt követően a tesztkitöltő személy gépén már ez nem tárolódik. Ez a különbség a session és a cookie-k között, hogy session azonnal törlődik, amint a felhasználó a böngészőt bezárja. Amennyiben nem zárja be a böngészőt – és nincs speciálasan, saját maga által beállított magasabb időérték, akkor a session alapbeállítás szerint, "nem mozgás esetén" (tehát ha nincs a gépen semmilyen művelet végezve) 1800 másodpercig tárolódik. Azután akkor is törlődik, ha a böngészőt még nem zárta be.

Külső linkek vagy hivatkozások

Honlapunk számos olyan kapcsolódási pontot (linket, hivatkozást) tartalmazhat, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért az Adatkezelő nemvállal felelősséget.

Hozzáférési, helyesbítési, törlési jogok

A Felhasználó bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről. A Felhasználó kérelmére az Adatkezelő tájékoztatást ad a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról,az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adat kezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatást a kérelembenyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30napon belül írásban adja. A kérelmet az Adatkezelő ügyfélszolgálati e-mail címére kell elküldeni. Email: lelekelemzo@lelekelemzo.hu

Az adatok törlését, illetve helyesbítését bármikor kezdeményezheti az erre szolgáló funkciók használatával (pl. hírlevélről történő leiratkozás, adatmódosítás), vagy írja meg ilyen jellegű kérelmét ügyfélszolgálatunk fenti e-mail címére.

Hírlevél szolgáltatás esetén, amennyiben e-mail címéről visszapattannak a küldött levelek, töröljük adatait.

Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei

Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelem fejezetében nem kap választ, kérjük, küldje el az lelekelemzo@lelekelemzo.hu címre. A jogosultaknak – akiknek a személyes adatait kezeljük: a fenti elérhetőségek állnak rendelkezésre, amennyiben a törvényben biztosított jogaikkal élni kívánnak.

Bírósági jogérvényesítés

A Felhasználó személyes adatok védelméhez fűződő jogának megsértése esetén az Adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat.

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság  Hatóság vizsgálata

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 52. §-ának (1) bekezdése alapján  A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság  Hatóságnál bejelentéssel bárki vizsgálatot kezdeményezhet arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével, illetve a közérdekű adatok vagy a közérdekből nyilvános adatok megismeréséhez fűződő jogok gyakorlásával kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.

Jogorvoslati lehetőségek

Az érintett kérelmezheti az adatkezelőnél

a) tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

b) személyes adatainak helyesbítését, valamint

c) személyes adatainak - a kötelező adatkezelés kivételével - törlését vagy zárolását.

·        Az érintett kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az érintett általa kezelt, illetve az általa megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá - az érintett személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről.

·        Az adatkezelő az adattovábbítás jogszerűségének ellenőrzése, valamint az érintett tájékoztatása céljából adattovábbítási nyilvántartást vezet, amely tartalmazza az általa kezelt személyes adatok továbbításának időpontját, az adattovábbítás jogalapját és címzettjét, a továbbított személyes adatok körének meghatározását, valamint az adatkezelést előíró jogszabályban meghatározott egyéb adatokat.

·        A jelzett adatok adattovábbítási nyilvántartásban való megőrzésére irányuló - és ennek alapján a tájékoztatási - kötelezettség időtartamát az adatkezelést előíró jogszabály korlátozhatja. E korlátozás körében személyes adatok esetében öt évnél, különleges adatok esetében pedig húsz évnél rövidebb időtartam nem állapítható meg.

·        Az adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül, közérthető formában, az érintett erre irányuló kérelmére írásban megadni a tájékoztatást.

·        A  tájékoztatás ingyenes, ha a tájékoztatást kérő a folyó évben azonos adatkörre vonatkozóan tájékoztatási kérelmet az adatkezelőhöz még nem nyújtott be. Egyéb esetekben költségtérítés állapítható meg. A költségtérítés mértékét a felek között létrejött szerződés is rögzítheti. A már megfizetett költségtérítést vissza kell téríteni, ha az adatokat jogellenesen kezelték, vagy a tájékoztatás kérése helyesbítéshez vezetett.

·        Az érintett tájékoztatását az adatkezelő csak a törvényben meghatározott esetekben tagadhatja meg.

·        A tájékoztatás megtagadása esetén az adatkezelő írásban közli az érintettel, hogy a felvilágosítás megtagadására e törvény mely rendelkezése alapján került sor. A felvilágosítás megtagadása esetén az adatkezelő tájékoztatja az érintettet a bírósági jogorvoslat, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (a továbbiakban: Hatóság) fordulás lehetőségéről.

·        Az elutasított kérelmekről az adatkezelő a Hatóságot évente a tárgyévet követő év január 31-éig értesíti.

·         Ha a személyes adat a valóságnak nem felel meg, és a valóságnak megfelelő személyes adat az adatkezelő rendelkezésére áll, a személyes adatot az adatkezelő helyesbíti.

·        A személyes adatot törölni kell, ha

a) kezelése jogellenes;

b) az érintett - a törvényben meghatározottak szerint - kéri;

c) az hiányos vagy téves - és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható -, feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki;

d) az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt;

e) azt a bíróság vagy a Hatóság elrendelte.

·        A törlési kötelezettség nem vonatkozik azon személyes adatra, amelynek adathordozóját a levéltári anyag védelmére vonatkozó jogszabály értelmében levéltári őrizetbe kell adni.

·        Törlés helyett az adatkezelő zárolja a személyes adatot, ha az érintett ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené az érintett jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

·        Az adatkezelő megjelöli az általa kezelt személyes adatot, ha az érintett vitatja annak helyességét vagy pontosságát, de a vitatott személyes adat helytelensége vagy pontatlansága nem állapítható meg egyértelműen.

·        A helyesbítésről, a zárolásról, a megjelölésről és a törlésről az érintettet, továbbá mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett jogos érdekét nem sérti.

·        Ha az adatkezelő az érintett helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 30 napon belül írásban közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait. A helyesbítés, törlés vagy zárolás iránti kérelem elutasítása esetén az adatkezelő tájékoztatja az érintettet a bírósági jogorvoslat, továbbá a Hatósághoz fordulás lehetőségéről.

·        Az érintettnek a 14-18. §-ban meghatározott jogait törvény korlátozhatja az állam külső és belső biztonsága, így a honvédelem, a nemzetbiztonság, a bűncselekmények megelőzése vagy üldözése, a büntetés-végrehajtás biztonsága érdekében, továbbá állami vagy önkormányzati gazdasági vagy pénzügyi érdekből, az Európai Unió jelentős gazdasági vagy pénzügyi érdekéből, valamint a foglalkozások gyakorlásával összefüggő fegyelmi és etikai vétségek, a munkajogi és munkavédelmi kötelezettségszegések megelőzése és feltárása céljából - beleértve minden esetben az ellenőrzést és a felügyeletet is -, továbbá az érintett vagy mások jogainak védelme érdekében.

·        Az érintettel az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.

·        Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról, arról, ha az érintett személyes adatait az adatkezelő az érintett hozzájárulása alapján kezeli, illetve arról, hogy kik ismerhetik meg az adatokat. A tájékoztatásnak ki kell terjednie az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogaira és jogorvoslati lehetőségeire is.

·        Kötelező adatkezelés esetén a tájékoztatás megtörténhet az információkat tartalmazó jogszabályi rendelkezésekre való utalás nyilvánosságra hozatalával is.

·        Ha az érintettek személyes tájékoztatása lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, a tájékoztatás megtörténhet az alábbi információk nyilvánosságra hozatalával is:

a) az adatgyűjtés ténye,

b) az érintettek köre,

c) az adatgyűjtés célja,

d) az adatkezelés időtartama,

e) az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye,

f) az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak és jogorvoslati lehetőségeinek ismertetése, valamint

g) ha az adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vételének van helye, az adatkezelés nyilvántartási száma, kivéve a 68. § (2) bekezdésében foglalt esetet.

·        Az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen,

a) ha a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy az adatkezelő, adatátvevő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve kötelező adatkezelés esetén;

b) ha a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik; valamint

c) törvényben meghatározott egyéb esetben.

·        Az adatkezelő a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.

·        Ha az adatkezelő az érintett tiltakozásának megalapozottságát megállapítja, az adatkezelést - beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is - megszünteti, és az adatokat zárolja, valamint a tiltakozásról, továbbá az annak alapján tett intézkedésekről értesíti mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.

·        Ha az érintett az adatkezelőnek a döntésével nem ért egyet, illetve ha az adatkezelő a törvényben megjelölt határidőt elmulasztja, az érintett - a döntés közlésétől, illetve a határidő utolsó napjától számított 30 napon belül - a törvényben meghatározott módon bírósághoz fordulhat.

·        Ha az adatátvevő jogának érvényesítéséhez szükséges adatokat az érintett tiltakozása miatt nem kapja meg, bírósághoz fordulhat az adatkezelő ellen. Az adatkezelő az érintettet is perbe hívhatja.

·        Ha az adatkezelő az elmulasztja, az adatátvevő felvilágosítást kérhet az adatátadás meghiúsulásával kapcsolatos körülményekről az adatkezelőtől, amely felvilágosítást az adatkezelő az adatátvevő erre irányuló kérelmének kézbesítését követő 8 napon belül köteles megadni. Felvilágosítás kérése esetén az adatátvevő a felvilágosítás megadásától, de legkésőbb az arra nyitva álló határidőtől számított 15 napon belül fordulhat bírósághoz az adatkezelő ellen. Az adatkezelő az érintettet is perbe hívhatja.

·        Az adatkezelő az érintett adatát nem törölheti, ha az adatkezelést törvény rendelte el. Az adat azonban nem továbbítható az adatátvevő részére, ha az adatkezelő egyetértett a tiltakozással, vagy a bíróság a tiltakozás jogosságát megállapította.

 

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

posta cím:  1530  Budapest, Pf.: 5.
cím: 1125  Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

A FELHASZNÁLÓ FENTI ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓT VÉGIGOLVASÁSA UTÁN KIJELENTI, HOGY AZT MEGÉRTETTE ÉS TELJES TÁJÉKOZTATÁST KAPOTT A VELE KAPCSOLATOS ADATOK KÖRÉRŐL, CÉLJÁRÓL, JOGALAPJÁRÓL ÉS IDŐTARTAMÁRÓL. TOVÁBBÁ TÁJÉKOZTATVA LETT, MIND A JOGAIRÓL ÉS JOGORVOSLATI LEHETŐSÉGEIRŐL. A FELHASZNÁLÓ AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ELFOGADÁSÁVAL HOZZÁJÁRUL A FENTI ADATAI KEZELÉSÉHEZ.

AMENNYIBEN NEM KÍVÁNJA MEGADNI A HOZZÁJÁRULÁST, CSAK ZÁRJA BE AZ OLDALT ÉS A MEGADOTT ADATAI TÖRLŐDNEK.