• Super Power

  A boldogság és szabadság elérésének méltó helye. 12 eljárás, amely egy személyt egy eddig nem látott képességekkel és állapotokkal ruházza fel. Az elképzelhetetlen magasságok most már elérhetőek.

  Magyar nyelven is!

 • A világ legszebb helyén

  A fogadó helytől az összes képzési és eljárási helységig érezheted, hogy itt valóban veled törődnek.

  Minden személy egyéni felkészítéssel érheti el, hogy a Super Power eljárásokban részesüljön, amelyek minden eddigi elképzelését felülmúlják.

 • Hatalmas terek

  Impozáns és lélegzetelállító belső terek között érheted el a boldogság és örökké tartó állapotokat, melyek magyar nyelven is elérhetőek. A 12 eljárás mindegyike túl tesz minden álmaidon.

  Olvasd el a részletes leírásokat

 • 57 érzéklet

  Állítsd vissza mind az 57 érzékletedet. Amelyek használatával egy igazán tartalmas életet élhetsz, ahol a döntés a te kezedben van, ahol a következmények már nem ismeretlenek többé, és ahol TE mint személy igazán boldog lehetsz.

  Jelentkezz most a felkészítő programra!

SUPER POWER Ajándékozd meg magad a valódi boldogsággal.

Egy valódi ajándék, amellyel valaha is rendelkezhetsz.

"Ön valójában egy óriás, akit gyenge cérna tart lekötözve. Ön kötötte a csomókat, ön adta a cérnát, és megmondta, hová fog feküdni." L. Ron Hubbard

Bármilyen furcsának tűnik, a fenti idézet igaz!

Az ön képességei valójában határtalanok, és csak önön múlik, milyen jövő vár önre!

„Teljesen rendben van, ha valaki hátradől, és reménykedik, hogy „a legjobb fog történni ezen a minden lehetséges világok legjobbikán”, ám ez egyenes út az illető és a nemzet öngyilkosságához. Hacsak nem történik óriási változás abban, ahogy az emberi civilizáció manapság botladozik előre, az emberiség nem lesz itt túl hosszú ideig, de egyikünk sem. Az időknek változnia kell.”

L. Ron Hubbard, Alapító

Ma egy olyan civilizációban élünk, amely nem csak hogy egy lefelé menő spirálon száguld lefelé, hanem a közeli jövőben azzal fenyeget, hogy átesik az alján a megsemmisülésbe. Ha az ember körülnéz ezen a bolygón, azt látja, hogy a droghasználat burjánzik, a társadalom egész területeit hengerelték le a pszichiátria hamis „megoldásai”, és hogy a káosz kalmárai serényen dolgoznak a fenyegető terror és a gazdasági félelmek légkörének kiterjesztésén.

A Super Power eljárásokat bárki megkaphatja. 12 erőteljes eljárásból áll, amelyek a személy szellemi lényként való segítését célozzák meg. Ezek sorrendben keresztül viszik a lényt azokon a pontos lépéseken, amelyeket azután felhasználhat arra, hogy hatékonyan és dinamikusan tudjon működni az élet minden területén. Az eredmény egy olyan személy, akinek hihetetlen mértékben megnőtt a hatékonysága abban, hogy érzékelje és kontrollálja a környezetét és ugyanígy bármely tevékenységben, amibe csak belefog.

 

Íme néhány eljárás, amely egy fantasztikus kaland kezdete lesz az életedben

001

Múltbeli igazságtalanságok

A legelső eljárások egyike, az Etika-rendbehozatali lista tisztába teszi egy személy múltbeli etikai vagy igazságszolgáltatási időnyomát, valamint minden harmadik és negyedik dinamikás engramot az etika és igazságszolgáltatás területén. Ez olyasvalami, amit még soha nem hajtottak végre ebben vagy bármely másik univerzumban sem.

002

Személyes újjáéledés

Ezt követi a Személyes újjáéledés eljárás, amely azokat a konsziderációkat, döntéseket és mérlegeléseket célozza meg és távolítja el, amelyek a személyt a bankjához és az engramjaihoz szegezik. Ez az eljárás olyan erőteljes, hogy szó szerint újjá varázsolja az életet.

003

Következmények

Ekkor következik a Következmények eljárás, melynek közvetlen célja, hogy feljavítsa a személy előrelátási képességét. Ez az eljárás lehetővé teszi a személy számára, hogy előrelássa jelenlegi tevékenységeinek jövőbeli eredményeit az élet minden területén.

003

Tiszta gondolkodás

LRH kutatásában behatárolta a lény egy fontos képességét, amelyet széles körben gátoltak: a képességet, hogy megállapítsa a különbségeket, hasonlóságokat és azonosságokat.

Továbbá felfedezte azt a tényezőt, amely e mögött a helyzet mögött meghúzódik, és amely olyan hatalmas, hogy bárkinek az útját állja, aki bármit el szeretne érni. A problémát teljesen megoldja a különleges Tiszta gondolkodás eljárás.

003

Hamisadatok

Sőt, a pszichológusok miatt, akik teljesen áthatják a kultúránkat, a hamis adatok szinte olyan közhelyekké váltak, mint az igaz tények. Az általános elfogadottságuk miatt a társadalom többsége mára már ragaszkodni kezdett a hamis adatokhoz.

Ám mivel ezek hamisak, zűrzavart okoznak, és sajnálatos módon az ember általában arra a következtetésre jut, hogy ha képtelen megérteni vagy működtetni valamit, akkor biztos ő maga túl buta hozzá. A Hamisadat-eljárás kiírtja és végleg eltünteti azokat az okokat, amelyek hajlamossá tesznek valakit hamis adatok befogadására és továbbítására.

003

Döntési szabadság

De a dolognak itt még nincs vége. LRH felfedezte, hogy egy személy öndeterminizmusa oly mértékben csökken, ahogy a fizikai univerzum össze-vissza taszigálja őt.

Ha ez túl messzire megy, inkább testnek és nem lénynek fogja magát tartani, és így mind jobban a fizikai univerzum csapdájába esik, és elveszett lesz mint szellemi lény.

Itt lép közbe a Döntési szabadság eljárás. Amennyiben nem tudjuk helyreállítani egy személy döntési szabadságát, magát a személyt sem tudjuk helyrehozni, és pontosan ezt kezeli ez az eljárás.

003

Érzékelés

Mi maradhat még? A lény teljes képessége, hogy érzékelje a világot maga körül. Ehhez LRH kifejlesztette az eljárást, amely a személy érzékelését finomra csiszolja, mind az 57-et.

Az Érzékelés eljárás elképesztő hatást gyakorol a személyre. Vegyük példaként a hallást. Valaki lehet süket úgy is, hogy testileg nincs semmi károsodása. LRH felfedezte a valódi problémát, és itt található a technológia a hiányzó vagy fogyatékos érzékelések tényleges újjáélesztésére SZELLEMI LÉNYKÉNT!

Sikerbeszámoló a Super Power Következmények Eljárásából:

"Ma elkezdtem a Következmények Eljárást a Super Poweren. Úgy érzem, hogy írnom kell egy sikerbeszámolót, mert tényleg nem tudom mi mást tudnék csinálni. Az utolsó ülésben valami történt velem amelyet el se tudok kezdeni leírni vagy elmagyarázni. A Super Power 1. napjától rájöttem, hogy ez az a technológia amely clear-ré fogja tenni ezt és a többi bolygót. Minden egyes nap csodálatos volt – hatalmas nyereségek, változások, sokkalta meghaladva az előzetes elvárásaimat. Le vagyok nyűgözve, le vagyok taglózva, alázatot és áhítattal átitatott tiszteletet érzek, hitetlenkedem is, és így tovább. Annyira sok érzelem volt bennem, amikor én magam láttam, hogy mit fedezett fel L. Ron Hubbard nekünk évekkel ezelőtt, olyan hálás voltam amikor realizáltam, hogy mit kellett ahhoz Mr. David Miscavige-nek tennie, hogy felépítse ezt az elképesztő szolgáltatási létesítményt, amely képes megadni a technológiának amit igazából az kiérdemel és ez teszi lehetővé mindannyiónk számára, hogy igénybe vegyük azt a csodát, amelyet a Super Power kínál. Ezt mindet éreztem és még többet.

De ami ma történt, amiatt egyáltalán nem tudtam szóhoz jutni. Minden eljárás a Super Poweren eddig egy teljes meglepetés volt. Valami nagyon más és teljesen váratlan de a leghihetetlenebb az egészből a technológiának a tisztasága és gyönyörű egyszerűsége. Még most sem tudom felfogni, hogy ez az egyszerű technológia hogy képes ennyire erőteljes nyereségeket eredményezni! Az eljárás olyan egyszerű és könnyű. Igazából ez a legegyszerűbb auditálás amit valaha is kaptam.

Volt egy különleges állapot amelyet folyton kezelni próbáltam, amióta csak vissza tudok emlékezni magamra. Megpróbáltam kezelnisok-sok auditálási akcióval is de nem is igazán voltam tudatában hogy mit próbálok kezelni. Ma a Super Poweren a legegyszerűbb kérdés ennek az állapotnak a gyökeréhez szegeződött, megragadta azt és kitépte az univerzumomból! Leleplezte és megsemmisítette a szemem előtt. Láttam pontosan mi volt az. Láttam, hogy hat ez rám már gyerekkorom óta és előző életek ezrein keresztül. Láttam, ahogy lerombolja a létezésemet és nem enged engem, hogy az legyek, aki vagyok. Láttam milyen súlyos volt ez nekem mint lénynek.

Láttam azt is ahogy próbálom kezelni ezt a sok előző auditálási akcióimban. Láttam, hogy hogy kaptam ezt először. Mindent láttam és aztán eltűnt, elillant, végleg kezelődött!!! Semmit se tettem azelőtt ami tudta volna ezt kezelni. Csak széleit vette le ennek. Több órányi intenzív auditálásokat kaptam korábban! Ma ez az eljárás kitépte ezt és darabokra szedte egy aránylag rövid ülés alatt nagyon kicsi erőráfordítással. Még most sem tudom mi történt de tudom, hogy ez egy nagyon erős spirituális tapasztalás volt. Ez feje tetejére állította az univerzumomat. A testem rázkódott belül. Az exterior (testen kívüli) állapoton túli állapotot éreztem. Érzem, azon kapom magam, hogy nem vagyok a testemben. Még ülés után egy csomó töltéstől (káros mentális energia) szabadultam meg. Ilyen kevés idő alatt annyira éreztem az igazságot magammal kapcsolatban, hogy nem is tudtam elhinni. Élethosszan tartó csapdák, hazugságok és bonyolultságok eltűntek, eltüntették magukat. Olyan sok szabadságot éreztem, hogy egyszerre akartam nevetni és sírni is.

Még ez sem írja le mindezt! - Még inkább le vagyok attól döbbenve, hogy mit fog a Super Power csinálni, tenni ezért a társadalomért. Most már tényleg megvan az eszközünk, hogy clear-ré tegyük a bolygót. Folyamatosan azon gondolkodom, hogy ha én Clear vagyok és már nagyon sok féle auditálást kaptam és még így is ilyen hatalmas és máshoz nem hasonlítható nyereségeim vannak a Super Powerből, akkor mi történne valakivel aki még sosem kapott auditálást és ők kapnának esélyt, hogy megcsinálják ezt? Ez új és tisztán látó lényeket tudna létrehozni napokon belül!!! Ez a kezdete egy új civilizációnak és ez a gyors út! Most már látom tisztán a szerepem és a célomat. Új embereket fogok hozni a Super Power-re, hogy tudjuk ez a csodát terjeszteni a bolygón és végre már visszájára fordítsuk a zsugorodó spirált. - A szeretetem L. Ron Hubbard felé sosem volt még ilyen nagy mint most és az elismerésem Mr. David Miscavige és a Szolgáltató Szervezet felé! Köszönöm ezt az ajándékot amelyet el se hiszek hogy megérdemlek! Olyan kiváltságosnak érzem magam .."
I.M.


Izgalmas beszámolók fognak következni. Nehéz szavakba önteni hogy milyen érzés az érzékelés drilleken lenni és csinálni őket. De kezdem a nyers tényekkel:

1. Idő
2. Látvány
3. Ízlelés
4. Szín

Eddig ezeken vagyok túl. Még sose volt ilyen bizonyosságom a környezetem érzékelésében. Thetánként mindenféle korábbi mechanika nélkül vagyok képes érzékelni az időt. Korábban nagyon sok via és különböző mechanikák voltak használatban. Már nincsenek.

A látványt képes vagyok gyorsan és pontosan értelmezni. Elképesztő bizonyosságra tettem szert.

Az ízlelésem sokat javult. Egy-egy komplex íznél részletekre tudom bontani az ízeket.

A színeknek különböző tulajdonságait pontosan tudom érzékelni. Apró különbségek ezek, amik már-már észrevehetetlenek, de mégis magabiztos vagyok az érzékelésükben.

Röviden ennyi, a java még hátra van.

Megint megemlítem, hogy gondolj bele abba - miközben végigolvasod az 57 érzékletet - hogy mindegyiket teljesen és tudatosan tudod használni!

Milyen lenne így az életed és a mindennapjaid?
T.SZ.G

Tudd meg, Te hogyan indulhatsz el a felkészítő programon és hogyan kaphatod meg az eljárásokat.

Elérhetőség: 0670/321-2692

Email: info@lelekelemzo.hu